lauantai 15. lokakuuta 2011

8 satunnaista asiaa

Olli kiittää Pinjan ja Milon palvelusväkeä saamastaan tunnustuksesta 
(jota tuunasimme hieman, sori).

Tunnustukseen kuuluu kertoa kahdeksan satunnaista asiaa tunnustuksen saajasta ja tässäpä tulee: 

Olli
- on ruoka-aineallergikko
- ja syö Trovetin peura-perunanappulaa,
- antaa leikata kynnet ja putsata korvat,
- mutta inhoaa hampaiden pesemistä, 
- ei näe kunnolla hämärässä ja pimeässä, 
- mutta haistaa oravan ja siilin pitkänkin matkan päästä,
- pitää lämpimästä ja auringonpaisteesta
- eikä halua ulkoilla kylmällä ja märällä ilmalla. 

Tunnuksen saavat kaikki (koira)ystävät rotuun katsomatta!

5 kommenttia:

 1. Oih, Ollilla on juuri sellainen vyötärö, josta Vilma ja minä haaveilemme. Kävimme tänään eläinkaupassa ja yritin muistaa Ollin ruokanappuloiden nimeä. Kotiin kannettiin sitten Brit Care lammas&riisi.

  VastaaPoista
 2. Katriina, Olli ei valitettavasti arvosta hoikkaa vyöräröään ja ruokahalusta päätellen haluaisi itselleen aivan toisenlaisen vartalomallin. Ilman ihmisen asettamia ruokarajoituksia koira varmaan söisi itsensä (puoli)kuoliaaksi.

  Trovetin nappulaa saa vain eläinlääkäriltä. Hinta onkin sitten sen mukainen. Onneksi 10 kg pussi kestää parisen kuukautta.

  VastaaPoista
 3. Hauskat satunnaisuudet komistuksesta! ♥

  Täytyykin taas kerran painaa mieleen tuo Trovetin ruoka, kun meidän Rilla-westiehän on aikas herkkävatsainen. Tällä hetkellä hän syö Brit Caren peura-perunanappuloita.

  VastaaPoista
 4. Ollin ruuassa on juuri ne ainekset, jolle Ossi taasen on allerginen:) Ollihan vaikuttaa varsin tyypilliseltä mäyräkoiralta.Minusta kun tuntuu, että joka toinen mäyris on vesikeli-allergikko:) Terveiset M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 5. Annamari, Ollin ruokavalio on yksipuolinen, mutta onneksi koiran periaatteena on "ruoka on aina ruokaa" eikä nirsoile.

  M-L ja Ossi, minustakin tuntuu, että kaikilla mäyräkoirilla on samat "tyyppiviat" - paitsi, että meillä myös naisväki on allerginen pimeälle, sateiselle ja kylmänkolealle syyssäälle. Ollaan synnytty väärien tähtien alle?

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!