keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Ensimmäinen joululahja on jo avattu

Olli jäi sunnuntaina yksin kotiin ja emäntä unohti sulkea työhuoneen oven. Koska on turha esittää loukkaantunutta niin mitäpä sitä koira sitten muuta kuin mielenosoitusta pitämään! 

Työhuoneessa on iso kori, jonka pohjalla muutama joululahja (niin, meillä ollaan ajoissa liikkeellä). Olli päätti avata vain yhden paketin, mikä on todella ilahduttavasti ajateltu. Paketti oli raahattu avaamista varten olohuoneeseen, paperit oli matolla ja itse lahja oli työnnetty pöydän alle. Lahja oli sentään ehjä. 

ps. Pyyhin kuolat pois ennen uudelleen paketoimista.

12 kommenttia:

 1. Ei siis sittenkään ollut mitään syötävää...

  VastaaPoista
 2. Olli, Olli... ei jolu ihan vielä ole!

  VastaaPoista
 3. Katriina, sen verran osaan olla varuillaan, että herkut säilytetään lukkojen takana.

  Lumo, on niin vaikea odottaa!

  VastaaPoista
 4. O-ou! Lahjojen avaaminen on ihan sikakivaa, aika tyhmää ettei toi lahja ollukaan sit suunnattu sulle. Mun mamma tekee mulle namikätköjä vessapaperirullista ja pahvipakkauksista, niitä availlessa on vähän niinku joululahjoja ympäri vuoden!

  VastaaPoista
 5. Oih paketit on niin ihania, eihän niitä voi vastustaa :)

  VastaaPoista
 6. Jaltsalandia, parasta onkin paketeista löytyvät ruokayllätykset!

  Paloma, emännän pitäisi osata piilottaa paketit paremmin.

  VastaaPoista
 7. Hihhihhih, go Olli! Hyvin sä vedät! ;D

  Meillä edesmennyt koirakaksikko avasi useammankin kerran itselleen tarkoitetut luupaketit etukäteen. Muutaman vuoden kerrallaan muistin ne aina laittaa kaappiin, mutta heti jos paketteja oli jossain koirien saatavilla, ne oli käyty avaamassa. Muihin paketteihin ei kumpikaan koskenut eli hajun perässä mentiin.

  Nyt onkin sitten jännä seurata, että minkälaisia (joulu)kepposia keksivät nämä uuden sukupolven koirat.. :D

  VastaaPoista
 8. Annamari, luu on paras siis paketoida vasta aattoaamuna!

  VastaaPoista
 9. Voi Olli-boy.No eihän lahjoja voi vastustaa:) Pakettien availuhan on niin hauskaa.Meillä kyllä hankitaan lahjoja myös etukäteen mutta perinteisesti pakataan vasta aatonaattona:) Kuusenkin tyttö ja mies käyvät kaivamassa tontiltamme vasta aattona.Se kuusenhakumatka taasen on heidän yhteinen perinne. Terveisiä pohjoiseen.Ensi viikolla voitte jo saada lunta sinne sanoivat äsken kolmosen säätiedotuksessa.M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 10. M-L ja Ossi, lunta saisi tulla jo. On niin pimeää ja synkkää, aamulenkillä toisessa kädessä on fleksi ja toisessa taskulamppu.

  VastaaPoista
 11. Jos emäntäki on hyvissä ajoin liikkeellä niin kyllä on Ollikin :))Lahjojen avaaminen on vaan niin kivaa!

  VastaaPoista
 12. Raisa ja Funi, Olli myös silmä tarkkana seuraamassa lahjan uudelleenpaketoimista. Pettymys oli suuri, kun lahja laitettiin komeron kätköihin.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!