sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Lintuvahti

Pihapuuhun on ripustettu lintulauta ja talitintit ovat innokkaasti käyneet ruokailemassa. Olli päivystää lintuja ja ajaa harakat tiehensä. Pikkulinnut eivät enää moisesta matalajalkaisesta koirasta välitä...

Kuva on otettu päivän "valoisimmalla" hetkellä. Arki-iltoina on enää turha valokuvata mitään, mutta ei näköjään keskellä päivääkään saada kovin valoisia kuvia.

3 kommenttia:

 1. Minäkin annoin eilen linnuille ensimmäisen satsin auringonkukansiemeniä. Meillä sellainen Bauhausista ostettu iso "mökki" johon menee kerralla noin puoli ämpärillistä ja tyhjenee sitä mukaa kun linnut syövät.Ollikin on siis kiinnostunut myös linnuista:) Itse ilmoittelen Ossille aina sen haukkuessa lintuja, että se muistaisi olevansa mäyräkoira eikä lintukoira. Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Ihan mälsää, kun mä en nää näistä meidän kodin ikkunoista muutaku lokkeja jossain kaukana ylhäällä, jos mut nostetaan ikkunan tasolle. Eikä mulla oo omaa pihaakaan :( Mut onneks mä pääsen välillä metsässä tapaamaan lintuja, mä kyl koitan vaan leikkiä niitten kaa, emmä niitä syödä tahdo!:)

  VastaaPoista
 3. M-L ja Ossi, mäyräkoira tuntuu olevan myös lintukoira - ainakin omalla pihalla. Vahtikoira ainakin, kun pitää vahtia lintuja silmä tarkkana.

  Jaltsalandia, aika kauheeta, kun ei ole kunnon näköalaa. Nyt vaan keppostelemaan, että hommaan tulee muutos.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!