sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Pitkä aamulenkki

Kuva ei ole ihan uusi...
Tänään tehtiin jotain ennenkokematonta. Esikoisella on ollut auto lainassa ja sen sijaan, että olisimme odotelleet hänen palauttavan auton kotiin, päätimme lähteä hakemaan autoa kotiin. Esikoinen asuu keskikaupungilla, me laitakaupungilla ja välimatkaa on siis 11 kilometriä. Ollille otettiin vesipullo ja nappuloita evääksi, nuorelle parille vietiin tuoreita korvapuusteja. Aikaa kävelyyn meni minuuttia vaille kaksi tuntia ja jokaisella kolmella kävelijällä oli matkan jälkeen väsy, jano ja nälkä. Onneksi päästiin autolla takaisin kotiin!

Olli on sitten nukkunut koko pitkän päivän, ei ole kellon siirtäminen vaikuttanut koiran päivärytmiin. Ihmisiäkin väsyttää, mutta yritämme sinnitellä hereillä kuitenkin edes yhdeksään asti...

8 kommenttia:

 1. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki molemmille! Aikamoinen lenkki, vaikka koirahan kyllä jaksaa, jos lenkittäjä vaan pysyy perässä.

  VastaaPoista
 2. Ihan kiitettävän pitkä aamulenkki. Joskus kaupunkilomilla tulee varmaan tuollainen matka helposti käveltyä päivän aikana maisemia ihastellessa. Minun lenkit jäävät kyllä Ossin kanssa pariin-kolmeen kilsaan.. Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 3. Wau, mikä lenkki! Hyvä te!

  Ps. Rakastan korvapuusteja! Miksi kukaan ei tuo mulle niitä kotiovelle, mrrr... No, onneksi edes Kotiuunin-väki on tajunnut tehdä niitä valmiiksi pakastealtaaseen.. ;D

  VastaaPoista
 4. Katriina, emännällä oli pari kilometriä ennen "maalia" päkiät ihan tulessa, mutta koira senkun pisti tassua toisen eteen. Väsy tuli vasta, kun matka loppui.

  M-L ja Ossi, joskus lenkilläkin tulee kävellyksi pari tuntia kevyestikin, mutta asfalttipolkua talsiessa jalat ovat koetuksella. Metsässä on mukavampaa.

  Annamari, jos liikut täällä Oulussa päin niin tulepas meille korvapuusteille :)

  VastaaPoista
 5. Ny mää pyärryn. Kauheen pitkän matkan jaksoitte kulkee. Meijän perheessä ei olis tosta urakasta selvinny kukaan.

  Oot kyllä reipas kuoma!

  VastaaPoista
 6. Myrsky, kyllä se koville otti. Heti perillä päästyäni heittäydyin pehmeälle matolle kyljelleen köllöttämään.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut Ollille ja palvelusväelle, tuon perusteella Olli olisi selvää voittaja-ainesta maratoonille. Hieman jäin pohtimaan kuka kellahti pehmeälle matolle kyljelleen.... Mutta kiitos taas Ollille esiintymisestä netin parhaalla koirapalstalla;) Kuinka pitkiä reissuja mäyräkoira innostuu yleensä talsimaan?

  Ollin ihailija Hgistä

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, Olli kiittää märällä pusulla onnitteluista ja kyllä se oli Olli, joka kellahti pehmeälle matolle. Emäntä kellahti sohvalle :)

  Normilenkki hyvällä säällä kestää tunnista puoleentoista, siis päivän päälenkki. Tämän lisäksi käydään aamulenkki ja iltapäivän pikalenkki sekä iltapissalenkki (jota ei juuri lenkiksi kutsua eli matka tolpalle ja takaisin)

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!