keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Voisiko tämä syksy jo loppua?

Aamulenkki oli "ennen vanhaan" emännälle sellainen aamun piristysruiske - aamulenkin jälkeen tuntui vasta siltä, että oli kunnolla herännyt. Pimeiden ja kosteiden aamujen myötä aamulenkki on päivä päivältä lyhentynyt. Tänä aamuna tehtiin ennätys. Käveltiin noin 30 metriä, Olli teki aamuasiat ja sitten käveltiin takaisin kotiin. Oikeastaan menomatkalla Olli löntysteli ja yritti kääntyä kahden metrin välein takaisin kotiin. Asioinnin jälkeen koira oikein juoksi, että pääsi mahdollisimman nopeasti takaisin nukkumaan leivinuunin viereen.

Toivomme siis kuulaita pakkasaamuja, jolloin rapa ei roisku ja kevyt kuura valostuttaa luontoa.

11 kommenttia:

 1. Yhdyn täysin! Täällä on parhaillaan ukonilma?!? Ei hirveesti huvittais lähteä lenkillle, kun vettä tulee saavista kaatamalla ja välissä salomoi sekä jyrisee oikein kunnolla. Mä oon niin vissiin taas uuno, että oon luullut ukkosen kuuluvan kesään ja alkusyksyyn. Onks tää nyt taas siihen ilmastonmuutokseen liittyvää vai vaan mun tietämättömyyteen?

  VastaaPoista
 2. Annamari, toisaalla ukkostaa ja toisaalla sataa räntää. Missä ovat mäyräkoiraystävälliset syyssäät?

  VastaaPoista
 3. Täälläkään ei huvittais kuratassuja ja mahanalusia pestä joka ulkoilun jälkeen...Nyt kun lehdet on puista jo suurimmaksi osaksi tippuneet, vois ihan mielellään tulla ne ihanat pienet pakkaskelit jolloin kaikki näyttää valoisammalta!

  VastaaPoista
 4. Toivotaan pientä pakkasta niin ilma muuttuu mäyräkoiraystävälliesmmäksi:)

  Täällä Kirkkonummellakin ukkostaa. Ossi muutoin kerran kamalalla sadesäällä meinasi nostaa jalkaa meidän etuverannalle.Kamala karjaisu keskeytti toiminnan eikä sen jälkeen ole moista temppua yrittänyt:) Terveisiä pohjoiseen M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. "Odottelen" jo masentuneena sitä aikaa kun töihin lähtiessä ja sieltä palatessa on aina vain pimeää. Nytkin kyllä saa jo aamuisin viritellä pyörään valoa.
  Koiran ei sentään ole tarvinnut vielä kärsiä aamuisesta pimeydestä, kun olen ulkoistanut Pinjan aamulenkin ukolle. Tosi reilua, kun itse herään aikaisin ja kumpikin kääntää vain kylkeä, koira ei edes enää reagoi siihen kun lähden töihin :D

  VastaaPoista
 7. Ps. Poistettu kommentti tuli multa, lähetin sen ensin ihan väärällä profiililla xD

  VastaaPoista
 8. juu samaa mieltä täälläkin ollaan. aamulenkit on parasta - varsinkin keväällä! vesi ei ole meidän elementti :(

  VastaaPoista
 9. Veera & co, olemme täysin samaa mieltä!

  M-L ja Ossi, kuulemma siellä Etelä-Suomessa on ollut oikein kunnon ukkosilmat. Meillä "nautittiin" eilen navakasta tuulesta ja aamusateesta.

  Sunan, niinpä. Kohta päivän valoisin aika vietetään töissä. Pitää siis lähteä ruokatunnilla happihyppelylle, jos haluaa saada pienen annoksen valoa.
  ps. sattuuhan sitä

  Kaunis Nelli, Olli nauttii vedestä - vain veneillessä :)

  VastaaPoista
 10. Meillä ei myöskään kurakelit houkuta. Leivinuunin vieressä se paras paikka on :)

  VastaaPoista
 11. Raisa ja Funi, leivinuunin vieressä on hyvä paikka - ainakin näin talvella.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!