sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Aurinkoinen sunnuntai

Miten voi olla, että päivät menevät niin vauhdilla, ettei meinata perässä pysyä. 
Joka toinen päivä on paistanut ja joka toinen myrskynnyt - tai ainakin siltä on tuntunut. Onneksi viikonloppuna on saatu nauttia kauniista syysilmasta. Olli otti jopa vähän aikaa aurinkoa etupihalla kotiväen laittaessa kesäkalusteita talvisäilöön. Niin, sitä aurinkotuolikaan ei enää viritetty vaan koira sai tyytyä makoilemaan viltin päällä. Ei nyt sentään kylmässä maassa!

 Kotitiellä on vielä ruskaa, vaikka perjantain myrsky vei osasta puita kaikki lehdet.

Ja vauhdikasta on Ollin meno metsässä. Kuvat ovat tätä luokkaa...

6 kommenttia:

 1. Olli mennä vipattaa niin että digikameran nopeus ei riitä:) No on se Olli jotakuinkin kuitenkin tunnistettavissa. Terveisiä teillepäin.Siellä alkaa jo säätiedotusten mukaan selkeästi viilenemään. Ei sen puoleen niin täällä etelässäkin. Voi kun jo kaipaan helteitä... Enkä taida olla ainoa. Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään ku viilenee, jaksaa taas lenkkeillä tän turkin kanssa! Kirpeät, aurinkoiset syyspäivät on ihan parhaita!:)

  VastaaPoista
 3. M-L ja Ossi, viileää on, ja kosteaa. Pohjoistuuli menee luihin ja ytimiin. Tänä aamuna Olli teki 50 metrin aamulenkin ja meni sen jälkeen tyttären sänkyyn nukkumaan.

  Jaltsalandia, sulla on hyvät varusteet omasta takaa. Lyhytkarvainen mäyräkoira on nimensä mukaisesti varustettu kesäkeleille.

  VastaaPoista
 4. Meillä ei kyllä tykätä ilman viilentymisestä. Täytyy jo ruveta miettimään missä vaiheessa kaivaisi koiran villavaatteet esille, neiti vilukissa :)

  VastaaPoista
 5. Sunan, sellaista se on elämä lyhytkarvaisen koiran kanssa.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!