sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Päivätirsat

Sunnuntaiaamupäivän lenkki tehtiin pururadalla ja metsässä. Metsälenkillä lähdettiin seikkailemaan ja jouduttiin ylittämään pari isoa ruostevetistä ojaa. Mies hyppäsi koira sylissä, emäntä yksin. Tuloksena kahdet likaiset lenkkarit ja yksi puhdas koira. 

Olli ainakin väsähti ja päätti ottaa päivätirsat nojatuolissa. Kuorsaus kuuluu kauas.  Kotiväki voikin siirtyä pihahommiin häiritsemästä. 

Tervetuloa uudet lukijat!

7 kommenttia:

 1. Mäyris osaa kuorsata vavahduttavasti. Minuilla on sellainen hierontatuoli joka murisee tai jurisee kun sitä käyttää.Katsoin kerran telkkaria myöhään illalla ja tyttäreni huusi makkaristaan että oletko kiltti ja laitat sen tuolin kiinni.Se oli Ossi joka kuorsasi. Jos Ollikin pääsee samoihin tehoihin niin onnittelut vaan:) Mukavaa sunnuntaita M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. M-L ja Ossi, illalla, kun palvelusväki on rauhoittunut sänkyihinsä ja Olli omaan petiinsä, meidät siivittää unten maille keittiöstä kuuluva rauhallinen kuorsaus. Eikä tarvitse höristellä korviaan kuullakseen kuorsauksen.

  VastaaPoista
 3. ihana unikuva - näitä odotellessa t. nimimerkki nellistä löytyy virtaa :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis Nelli, eihän se virta iänkaiken kestä. Joskus mäyräkoirankin on pakko levätä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva <3! Rapsuja!

  VastaaPoista
 6. Paloma, Olli kiittää ja ottaa rapsutuksia vastaan oikein mielellään. Ainakin eilen illalla oli oikea rapsutusten ilta, poika ei saanut ollenkaan tarpeeksi ihmisen läheisyydestä.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!