maanantai 28. toukokuuta 2012

Kaikki kunnossa

Jälkitarkastuksessa haavojen todettiin parantuneen erinomaisesti - nyt sitten alkaa normaalielämä ja pitemmät lenkit.

Lauantai-iltana tapaamamme Arttu-karkkari lihoi kolme kiloa kastraation jälkeisenä vuonna, joten täytyy alkaa seurata Ollin painonkehitystä. Lähtötilanne on ainakin hyvä, kun paino on vähän alakantissa. Kilon verran saisi tulla lisää, eikä haittaisi yhtään. 

Eilen illalla kävimme tuttavan luona (palauttamassa työkaluja) ja siitä hänen taloaan vastapäätä tuli rouva tohkeissaan katsomaan mäyräkoiraa tyyliin "Kukas se täällä on?". Kyllä mäyräkoiran omistaja toisen mäyräkoiran huomaa! Tällä perheellä oli kaksi mäyräkoiraa, Ansa ja Impi. Ensin rouva haki Ansan tekemään tuttavuutta Ollin kanssa ja sitten oli Impin vuoro. Impi oli vanhempana rouvana tarkkana, ettei Olli päässyt liiaksi iholle. Olli tykkäsi molemmista tyttökoirista aivan valtavasti. Kuinkas muuten?

21 kommenttia:

 1. Hieno homma! Nyt voitte taas palata normaaliin elämään, hyvä-hyvä! :)))

  Ansa ja Impi, ihanat nimet mäykkyneidoilla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on sen verran pienet (mäyräkoira)ympyrät, että nämä koiraneidot tuntevat myös Alphonsen ja Aslanin.

   Poista
 2. Jes, mahtavaa, että kaikki oli kunnossa! Nyt Olli vaan täysi hösseli päälle, kun on annettu lupa tavalliseen elämään!:) Ja ihanaa, että olet päässyt uusien tyttöjen tuttavaksi!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän sitä voi turvallisin mielin olla tyttöjen kaveri :D

   Poista
 3. Ai kuin kiva, jos tuli uusia mäyriskavereita. Toivottavasti näette neiti An ja neiti In uudelleen. Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet koirakaverit ovat aina tervetulleita, niitä ei ole koskaan liikaa. Olli tulee harvojen ja valittujen kanssa toimeen, joten tuskin meillä on koskaan liikaa koiratuttuja.

   Poista
 4. Voi kökkö. Teidän serveri hukkasi mun kommentin. Toivottavasti näette mäyrisneidit uudelleen. Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs hukannutkaan! Terkkuja Kirkkonummelle!

   Poista
  2. Kappas vaan, että se kommentti tuli. Se heitti nimittäin jonkun error viestin, eikä sitä kommenttia näkynyt. No sait sitten duppelikommentit:) Terveisiä

   Poista
 5. Hienoa, että haavat on parantuneet ja Olli on jo kunnossa ja valmis pidemmillekin lankuroille :)

  Ei haittaa, vaikka pallit napsaistiin pois. Tytöt ne jaksaa kiinnostaa ja innostaa Ollia. Ja aina on mukava tehdä tuttavuutta uusien koirien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovittiinkin Pate-lagoton kanssa ke-aamuksi pitkä lenkura. Patella on vielä kulkuset kilkattamassa...

   Poista
 6. Onneksi olkoon Olli, nyt on siis virallisesti lupa palata normaalieloon taas. Lienee parempi kuitenkin jatkossakin keskittyä mäyräkoiraneitosten tapailuun, kuin tehdä liikaa kepposia :-) On muuten jännä juttu tuo, kuinka todellakin mäykkyihminen bongaa kyllä oman lisäksi toisetkin nakkikoirat, ja kaukaa! Tunnustan tekeväni niin itsekin.... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupungilla, lomareissulla, ihan missä vaan sitä huomaa mäyräkoirat ja heti ilostuu! Mäyräkoira saa hymyn huulille.

   Olli on aloittanut maanantai-illan kunniaksi painiottelun Mauno Mesikämmenen kanssa. Kaulurin kanssa ei painimisestakaan tullut oikein mitään.

   Poista
 7. Kun muutin Caron kanssa uuteen asuntoon meidät bongattiin lenkillä - nainen juoksi meidän perään tarkistamaan minkälainen Caro oli. Hänellä itsellään oli myös mäyräkoira. Hassua että on hirmuinen kiire toisen koiran luo :)

  Onnea Ollille - muistathan että tyttöjä pitää kohdella kunnioittavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttökoirat pitävät yleensä huolen siitä, että pojat kohtelevat kunnioittavasti - vähän kauempaa!

   Poista
 8. Onpa hienoa, että Olli-herran on nyt ellinkin puolelta todettu olevan kunnossa! :) Aijai, Impi ja Ansa ne vaan ovat niin ihania ja kun Impi niillä valtavilla meripihkasilmillään tuijottaa, niin ihminen on sulaa vahaa...saati mäykkypoika ;)

  Hassua oli kun viimeksi tytöt nähtiin, niin Aslan näytti suorastaan jättiläiseltä; silloin kun tytöt edellisen kerran olivat olleet meillä leikkimässä, Aslan oli saman kokoinen kuin Ansa, vaan eipä ollut enää. Kyllä ne ovat niin ihanan siroja ja pikkuisia nuo nartut verrattuna noihin uroksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on näillä tytöillä aivan erilainen ruumiinrakenne kuin meidän isoluisilla pojilla. Ja Ansan turkki on aivan silkinpehmeä. Ei ihme, että Olli oli heti myytyä miestä.

   Poista
  2. Juu, se Ansan turkki on aivan kuin samettia, Impillä on aivan erilainen se sen karva. Mutta niin nättejä ovat ja topakoita! :)

   Poista
  3. Siinä vastapäätä Ansaa ja Impiä onkin meidän ystävän (pari)talo myynnissä. Olisi ainakin kivat ja nätit naapurit!

   Poista
 9. Nyt ei muuta kun kesäauringosta nauttimaan, kun terveen paperit on taskussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäauringosta nautitaan joko sisällä tai ulkona, aina täytyy etsiä se aurinkoisin paikka.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!