keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Pikkukepponen pikkulauantaina

Olli taannoin löysi baaritiskiltä suklaalevyn, jonka popsi parempiin suihin ja ilmeisesti sen jälkeen tarkastaa päivittäin, mitä aarteita kotiväki on taas jättänyt koiran ulottuville.

Tänään oli sitten löytynyt eilen ostetut kumihanskat. Pussi oli aukaistu kahdesta kohdasta, mutta ilmeisesti haju ei ollut mieluinen ja hanskat oli jätetty olohuoneen lattialle. Varmuuden vuoksi torkkupeitto oli vedetty hanskojen päälle,  ettei kepponen paljastu aivan heti. 

Ja todistusaineistoa siitä, että koira on saanut ihan aikuisten oikeasti ruokaa eikä sitä pidetä nälässä. Tosin kuvaushetkellä lautasellinen nappuloita oli jo vilahtanut mäyräkoiran sisuksiin.

10 kommenttia:

 1. Voi hyvä ihme tuota Ollia! Onneksi ei sentään noita hansikkaita syönyt. Siitä olisi varmaan tullut aika kurjat mahanpurut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se mäyräkoira näyttää kumihanskat erottavan ruoasta. Toisin oli lenkkikaveri-Pate-lagoton, joka söi villalankaa. Toisesta päästä sitä tuli sitten vähän pienempinä palasina.

   Poista
 2. Hyh! Onneksi et Olli mennyt sentään noita hanskoja popsimaan! Olisi taitanut tulla ell-reissu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaankin käyty eläinlääkärissä tänä vuonna kaikkien edeltävien vuosien edestä... ei enää yhtään ylimääräistä kertaa. Toivottavasti ensi viikon leikkaus menee hyvin.

   Poista
 3. Missäs blogissa luki että maistaa pitää ettei vaan missaisi jotain todella hyvää syötävää... en muista. Mutta tällä periaatteella taitaa Olli toimia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen mietin, että onkohan tämä seurausta pitkästä yksinolosta. Kuopus on ollut kohta kuusi viikkoa reissussa ja ehkä Olli on huomannut, että yksi on joukosta poissa. Se, jonka sänkyyn aamuisin pääsi nukkumaan, joka oli lyhyemmän ajan pois kotoa... onneksi ensi viikolla asia korjaantuu!

   Poista
 4. Hyvä, ettei Olli sentään pistellyt poskeensa niitä kumihanskoja. On niissä hanskoissa sentään niin äklö haju, että jää mäyrikseltäkin maistamatta. Voihan se tosiaan olla, että Olli purkaa jotain yksinoloaan. Ossin ei tarvitse olla kuin pidempi päivä yksin, (mikä on äärimmäisen harvinaista sitäpaitsi) niin johan löytyy shaali lattialta esimerkiksi, tai jotain muuta vastaavaa. Sellaista Ossi ei tee koskaan kun olen kotosalla. Terveisiä Ouluun M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikolla on leikkauskin edessä, mutta onneksi itse olen jäämässä piiiiiiitkälle lomalle ja voin katsella koiran perään paljon paremmin.

   Terkut täältä Oulusta teillekin päin!

   Poista
 5. Hih, ovela veto Ollilta vetää peitto kepposensa päälle, ettei heti paljastu ;D

  Tyhjä lautanen, vain pari papanaa - oiva dokumentti siitä, miten mäyräkoitaa EI pidetty nälässä ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Itsekin mietin sitä, että voisi luulla koira saavan vain pari nappulaa! Kyllä se lautanen täynnä oli!

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!