perjantai 11. toukokuuta 2012

Kaveri

Tiistaisin käyn aina ystävän kanssa lenkillä ja tällöin me naiset saamme jutella omia juttujaan ja meidän nelijalkaiset pojat yrittävät käyttäytyä mallikelpoisesti. Yleensä se on Olli, joka pysähtyy aina härnäämään Patea tyyliin "Otetaanko painimatsi?"  Pate on muuttamassa kesällä Vaasaan ja Olli menettää hyvän kaverin, jonka kanssa on kuljettu pakkasista ja sateista huolimatta Piimäperän lenkkiä. Emäntäkin menettää hyvän lenkkikaverin. Kaverin kanssa aika menee ihan huomaamatta ja tulee usein tehtyä normaalia pidempi lenkki.

Hyvää viikonloppua!

ps. Ollin pitkät, yksinäiset päivät ovat muisto vain, sillä emäntä jäi lomalle/opintovapaalle ja kuopuskin on tulossa kohta kotiapäin.

9 kommenttia:

 1. Toivottavasti saatte kumpikin uuden lenkkikaverin, onhan seurassa aina mukavampi taivaltaa (toki koirankin kanssa on huomattavasti hauskempaa kuin yksin).
  Ollilla on siis luvassa onnenaikoja, kun yksinäiset hetket lyhenevät!:)
  Iloista viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan meillä toi mieskin talossa, kyllä sekin kaverista käy.

   Poista
 2. No, voehan hitsiläinen! Pitääkö sitä nuin mukavien kavereiden niin kauas muuttaa? Patehan vois jäädä teille kesäsiirtolaan.. ;D

  Onneksi on opintovapaa ja kuopuskin mönkii sieltä 'pallon alta' takas kotio. Ja on viikonloppu, ja kesä tulossa. Eiköhän tämä taas tästä, teillä ja meillä! Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoinen kotiutui jo lomareissulta New Yorkista, kunhan vielä ehtisi kotikonnuille asti. Kyllä alkaa Ollilla onnen päivät, kun tuttuja naamoja näkyy kotona.

   Opintovapaa on kiva juttu muuten, mutta pitäisi tehdä gradu valmiiksi. Eiköhän se tästä, kuten sanoit!

   Poista
 3. Harmi, että kaverit muuttavat. Sellaista se on, ei mahda mitään. Nyt alkoi Ollilla sitten ilonpäivät, kun emäntä on taasen kotosalla. Sinun täytyy vain ahkeroida. Ei sitten riitä kaikki aika kuitenkaan Ollille:( Pate on metkan näköinen. minkä rotuinen se on? En tunnista. Onko joku vesispanieli? Terveiset Kirkkonummelta. Meillä puhkesivat koivunlehdet. Täällä on nyt kesä. Parissa päivässä tulivat kaikki. Nyt on ihan vihreää:) M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pate on Lagotto Romagnolo. Näitä koiria kutsutaan myös italialaisiksi tryffelikoiriksi, koska koiria käytetään "työvälineinä" tryffeleitä etsittäessä. Ollihan inhoaa ylikaiken karvaisia koiria (sellaisia pitkä-kiharakarvaisia), mutta Pateen Olli on saanut tutustua ihan tämän pentuajasta alkaen. Pate onkin vasta vuoden vanha ja kyllä Olli oli ihmeissään, kun aina lenkille lähdettäessä Pate oli entistä isompi. Nyt on sentään kasvu pysähtynyt. Paten kanssa Olli on saanut lisää itseluottamusta pärjäämisestä isompien koirien kanssa.

   Vihreää? Mikä väri se on? Etupihalla on vielä vähän lunta, takapihalta se sentään suli, kun hajosin ison penkan palasiksi. Pihlaja yrittää ehkä työntää jotain, mutta ei edes hiirenkorvia ole vielä näkyvissä. Tässä vaiheessa kevättä etelän ja pohjoisen eron huomaa selvästi. Voisin asua etelässä aina huhti-toukokuussa ja sitten täällä kesä-heinäkuun. Loppuvuoden vaikka ulkomailla. Ha-haa!

   Nauttikaa kesästä!
   T. Aikku ja Olli (joka on ollut jo kaksi päivää keppostelematta)

   Poista
  2. Paten rotuisia ei vissiin Suomessa ole tungoksiin asti. Muistan kuulleeni rodun nimen joskus, mutta en tiennyt sen käyttötarkoitusta:) Hieno homma koiralla. Ranskassahan siihen tryffeleiden etsintään käytetään tryffelipossuja. Terkkuja M-L

   Poista
 4. On totta että kaverin kanssa lenkit tuntuu tosi lyhyiltä. Kävin kaverin luona pari viikkoa sitten ja teimme 2,5 h tunnin lenkin koirien kanssa. Eikä tuntunut missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverin kanssa sama ja yksitoikkoinen reitti tuntuu mukavalta, mutta yksin jokainen mutka ja mäki tuntuu siltä samalta vanhalta. "Eikö tässä mitään muuta ole?"

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!