torstai 10. toukokuuta 2012

Torstai on Hyvän mielen haasteen päivä

Olli sai Palomalta hyvän mielen haasteen ja tarkoituksena on kertoa satunnaisessa järjestyksessä 10 hyvän mielen tuovaa asiaa.  

Ensin Olli lähettää Keijutaloon terveiset ja nyt sitten niitä mukavia asioita: 

1. Ruoka
2. Ulkoilu
3. Veneily
4. Autoilu
5. Pehmopainikaverit
6. Lenkkikaveri Pate-lagoto
7. Päivystäminen
8. Nukkuminen
9. Rapsutus
10. Rakas kotiväki ja etäemäntä

Olisihan näitä ollut paljon enemmänkin, mutta haluaisimme kuulla seuraavaksi muidenkin mäyräkoirien mietteitä! Ottakaapa haaste vastaan. 


Hyvän mielen toi myös kotiväen Ikean reissulta tuliaiseksi tuoma jänis. Pääsi sitten Ollikin jänismettälle...

12 kommenttia:

 1. Sun listas on kyl osunnu asian ytimeen. Mut melkomoisen jäniksen vonkaleen oot saanu. Kyl tossa riittää vähäks aikaa suolistettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän mielen tuo myös keppostelu, mutta se nyt jäi tuosta listasta pois. Se tuo kotiväellekin hyvän mielen, kun ne kuitenkin jälkeenpäin naureskelee mun tempauksille. Olin muuten eilen ihan kunnolla.

   Poista
 2. Aika pupuliini. Tarttisi keksiä jotain asiaa Ikeaan ja käydä kanssa ostamassa jokunen suolistettava. Niissä leluissa on se hinta- laatusuhde kohdallaan. Ottaen huomioon, että meillä arvioitu kestoikä on reilu puoli tuntia. Minä muuten kauhistuin, kun olit pistänyt kotiväen vasta kymppisijalle mutta sitten luin uudestaan, että randomina. Eiköhän kotiväki ja ruoka ole aika samalla sijalla. Tosin meillä Ossi laihtui ihan luurangoksi kun oltiin kymmenen päivää poissa neljä vuotta sitten. Terkkuja M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean pehmot on todella kestäviä. Mauno Mesikämmen alkaa nyt olla finaalissa ja on sen kanssa painittukin. Jänis on vielä ihan ehjä, korvatkin kiinni päässä, vaikka sitä on retuutettu ihan koko rahan edestä.

   Ossilla oli ollut kova ikävä teitä, kun ruokakaan ei ole maistunut. Sellaista päivää meillä ei ole vielä ollut, että ruoka olisi jäänyt syömättä.

   Sateiset terveiset Oulusta (aamulenkin pituus 100 m)!

   Poista
 3. Ollilla on hyvin asiat, ja hyvää mieltä näyttää riittävän jokaiselle päivälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä emännällekin miettimistä, että osaa olla iloinen joka päivästä.

   Poista
 4. Olen jostain printannut seuraavat sanat:

  Käsittele kaikkia stressaavia tilanteita kuin koira. Jos et voi syödä sitä tai leikkiä sillä, pissaa sen päälle ja kävele tiehesi.

  Tuli vaan mieleen tuosta listasta... koiralla on rento elämänasenne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rento ote elämään - siinäpä viikonlopun agenda.

   Poista
 5. Sun hyvän mielen lista tuo hyvää mieltä mullekin. Tosin tuosta veneilystä en tiedä, kun en oo koskaan kokeillut ja lenkurallakin on kaverina vaan äippä. Mutta muuten mun lista taitais olla aika samanmoinen, - ain niin, tykkään mä järsiä lurpsujakin. Komean jänöjussinkin olit saanut. Mäkin sain jänön, äippä oli pyydystänyt sen kirpparilta eurolla.
  Mukava viikonloppua ja hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää viikonloppua sinnekin ja toivottavasti on hyvät lenkurakelit!

   Poista
 6. Onpa Ollilla suorastaan liikuttavan innostunut ilme uuden lelun kanssa poseeratessaan, kyllä on kiltti kotiväki kun tuovat riistankin ihan nenän eteen :-) Onko pupujussista mitään enää jäljellä? Maurille ei ole juuri enää pehmoleluja ostettu, sillä on taito vähän liiankin hyvin hyppysissä ton suolistamisen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jänis on vielä täysin ehjä. Ikean tuttua kestävää laatua siis. Tai sitten Olli on vaan ollut herkällä päällä painiessaan jäniksen kanssa.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!