tiistai 15. toukokuuta 2012

Koiraherra Palliton

Olli poseeraa tyylikkään herrasmiehen tavoin täysin tietämättömänä siitä, mihin seuraavaksi lähdetään.  

Eläinlääkäri alkaa olla jo sen verran tuttu paikka, että lääkärin nähdessään koira teki nelijalkajarrutuksen ja emännän piti kantaa poika tutkimushuoneeseen. Olli sai esilääkityksen ja viidessä minuutissa oli muissa maailmoissa. Jätimme koiran lääkärin hoivaan ja reilun kahden tunnin päästä haimme peittoon käärityn nukkunakin kotiin.

Tälläinen käärö on sitten nukkunut koko illan kotona. Peittoja on alla kaksi ja päällä toiset kaksi. Etu- ja takapuolelle nakkia on laitettu kaksi kuumalla vedellä täytettyä limsapulloa pitämään koiraa lämpimänä. Muutaman kerran silmämunat ovat vaihtaneet asentoa ja pääkin liikahtanut, joten jollakin tajunnantasolla poika on tulossa kotiin. Jännittävä yö tulossa ja olen varautunut käyttämään koiraa yöpissallakin, jos Olli ei halua käyttää eläinlääkärissä alle asetettua kroonikkovaippaa. 

Hyvää yötä koirat ja koiraihmiset! 

22 kommenttia:

 1. Voi Ollia. Sitten kun herää niin varmaan tajuaa, että nyt jotain puuttuu. Ja tuo kaulurihan on aika tylsä. Tosin Ossi keksi keinon miten kaulurinkin kanssa voi leikkiä. Se heitteli sillä kaulurilla näitä puruluun palasia seinään ja piti karmeaa haukkukonserttia:) Ollille rapsutuksia, special-rapsutuksia M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaulurin kanssa pitää oppia elämään, vaikka hankalaa se on. Syömisen ja juomisen ajaksi pitää ottaa pois.

   Poista
 2. Voihan reppanaa. Tuo on se kurja vaihe, kunhan tokkurasta selviää, niin sitten toipuu äkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin ruoka maistui tänään ja sehän on aina hyvä merkki!

   Poista
 3. Voi miten surkuhupaisa näky. <3 Mutta tuosta kun Olli tokenet niin elämä on taas mallillaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hellyyttävä, ihan tuli tippa linssiin, kun saatiin poika kotiin!

   Poista
 4. Kylläpä nyt mäyräkoiraa koetellaan... Voi Olli-parkaa! Mitä ovat ihmiset menneetkään tekemään?! Viedä nyt toiselta pelivehkeet! Siis kauheeta! Mauri toivottaa Ollille paljon jaksamisia ja voimia kohdata maailman haasteet ilman killuttimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on monella muullakin mäyräkoiralla ollut eläinlääkäriin asiaa. Ihan tuntuu, että blogien luonne on muuttunut sairauskertomuksiksi, mutta toivottavasti vain väliaikaisesti.

   Toivommekin kaikille tervettä loppuvuotta joko killuttimilla tai ilman!

   Poista
 5. Voi Olli! Pikaista toipumista tästä(kin) elämänvaiheesta. Eipä tähän ole paljon lisäämistä (huono sanavalinta näin poiston jälkeen), meinaan tää saattaa olla edessä itsekullakin miäsmäykyllä. Noin kävi Pyry-papallekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky hyvä, onneksi olen ollut aika matalaseksuaalinen mäyräkoira, enkä ole mahdoton räyhäämäänkään, joten uskoisin olevani sama vanha Olli kuin ennenkin leikkausta. Onhan tässä kuulemma se etu, että miestenvaivat eivät sitten minua tule vaivaamaan.

   Pyry-pappa eli hienon, pitkän elämän ilman miehisiä tunnusmerkkejä. Se antaa lohtua.

   Poista
 6. Tuo unitokkura on liikuttava tila. Kun Carolta putsattiin hampaita niin tokkuraisena sain sen kotiin. Annoin sille uuden lelun lohtujaisiksi ja niin siinä kävi, että lelu otettiin suuhun ja sen kanssa poitsu sitten nukkui.

  Rapsuja Ollille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emännän tunteissa on liikutusta, hellyyttä ja vähän huoltakin mukana. Kunhan nyt vaan paraneminen menisi hyvin.

   Poista
 7. Paavo lähettää myötätuntoisia ajatuksia. Nuorella herralla kun ei vielä palleja ole. Tai toinen on äskettäin ilmaantunut. Paranemista!

  VastaaPoista
 8. Palliton elämä = parempi elämä?
  Eilen jo odottelinkin uutisia Ollin leikkauksesta ja kävin monta kertaa kurkkimassa. Tää on sitten varmaan tullut sen jälkeen. Hih, nukkunakki, hauska sana!
  Mutta voi kun Olli näyttää niin reppanalta tuossa nukku-kuvassa. Vaan ihmekös tuo moisen koettelemuksen jälkeen. Eiköhän noilla lämmittimillä pärjää :) Pikaista paranemista ja rapsutuksia Ollille!

  VastaaPoista
 9. Nukutus olikin melkoinen, kun Olli nukkui melkein kellon ympäri. Puoli kolmen aikaan yöllä vetäisi vasta kielen sisään.

  VastaaPoista
 10. Olipas aikamoinen nuijanukutus! Meillä Veran kanssa meni todella helposti koko nukutus ja leikkaus. Käytiin korttelikin kiertämässä jo samana iltana.

  Tsemppiä toipumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli on nukutettu kerran aikaisemmin lonkkakuvausta varten ja silloinkin heräämispiikistä huolimatta uni maittoi todella pitkään.

   Poista
 11. Lainakoneella piipahtamassa on pakko heittää niinkin ilkikurinen kysymys, että muistitkos kostutella Ollin kieltä, ettei se kuivunut pahviksi ;)
  Nopeaa toipumista ja iloisia kesälenkkejä taas sen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän minä tuollaista tiennyt, mutta onneksi ei kuivahtanut :)

   Poista
 12. Voi viikset, paranemisia Ollille ja tsemppiä kotiväelle!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!