torstai 17. toukokuuta 2012

Kaulurin korvike

Kiitos kaikista hyvistä vinkeistä ja kommenteista sekä vielä isompi kiitos tsemppauksesta. Meille tämä leikkauksen jälkihoito on aivan uusi tilanne. Vaikka lapsuudessani meillä ehti olla neljä koiraa, yksikään ei joutunut leikkaukseen.

Tein ensimmäisen haavapaitaversion t-paidasta ja tuubista. 

Häntä tulee pääntieltä ja hiha-aukoista jalat. Paidan etuosaan leikkasin reiät etutassuille. Viritelmä on kiristetty hakaneuloilla ja löysyys on sidottu tuubilla. 

Kiitämme Kunnallistieteen yhdistystä ja Oulun kaupunkia sponsoroinnista. Tosin Kunnallistieteilijä-paita on ostettu omalla rahalla. Oulu inspiroi -tuubi on ollut emännän pyöräilylakkina. Ei ole enää.

Koiraa ei huvita poseerata. Tässä tilanteessa ei sen mielestä ole mitään hauskaa. Koirasta oli kyllä kiva painia norsun kanssa, kaulurin kanssa painiminenkaan ei onnistu.

Kauluria leikattiin eilen pienemmäksi ja vielä tänään lyhensin reunaa sentillä. Nyt sen kanssa voi elää ja jopa kiivetä tuolille nukkumaan.

14 kommenttia:

 1. Olli-kulta, yritä kestää! Kyllä sä pian pääset taas tositoimiin. Onneksi emäntäsi on noin kätevä käsistään, että olet saanut mukavan oloasun. Toipilaan kuuluukin käyttää collegepukua.
  Iloista mieltä Ollille ja poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä paljon tyylikkäämpi kuin ihmisväen käyttämät sairaalavaatteet.

   Poista
 2. Hmm. En oikein osaa tulkita Ollin ilmettä, mutta on se perusilmeenä sellainen "ei tyytyväinen", joten toivotaan, että tikit lakkaavat kutisemasta ihan kohta. Potilaalle lohturapsutuksia.Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haavoissa on tikit sisällä ja päällimmäinen haava on liimattu. Jos haavoja alkaa kutitta sietämättömästi, täytyy varoa, ettei koira hinkkaa itseään pitkin mattoja.

   Kiitos rapsuista.

   Poista
  2. Tiedän itse noista kahdesta silmäleikkauksesta, että sellaiset itsestään sulavat tikit voivat kutista aivan sietämättömästi. Voisin kuvitella, että tuollainen koiran peppualue on aika kutinaherkkää, joten Olli: Muista olla hinkkaamatta peppua. Neuvoopi M-L ja Ossi

   Poista
  3. Tänään ainakin kaulusta on yritetty rapsuttaa, mutta parin kiellon jälkeen ei ole ainakaan meidän nähden rapsutus jatkunut.

   Tarkkailemme Ollin pepun kutinaa :D

   Mukavaa viikonloppua Kirkkonummelle!

   Poista
 3. Ku nyt ei auttais nauraa, kumpaisenkaan, niin pakko on vaan todeta, että sä näytät komeelta tossa tuubissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon itsekin tällainen tuubimainen koira niin kyllä noi tuubit mulle passaa. Siis vartalon puolesta, mutta henkinen kantti tässä on kovilla.

   Poista
 4. Ihan oot Olli kuule hyvännäköinen kunnallistietäjä ;) Ota vaan ihan iisisti vielä, ettei tikit ja liimat aukea eikä tulis takapakkia. Parantavat lipsutukset (=pusut) sulle, kamu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea on ottaa iisisti, kun energiaa on liikaa eikä lenkille pääse. Pikkulenkuraa metsässä ja pyörätien reunassa tehdään.

   Kiitos pusuista, ne aina kelpaa!

   Poista
 5. Ihan miehekkäästi ja ammattitaidolla Olli nähtävästi hoitaa nämäkin kuvaukset, vaikka on toipilas. Eihän se komeus minnekään kulkusten myötä hävinnyt ole ☺
  Töölöstä toivotetaan myös pikaista paranemista! Ihana on bloginne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauheasti. Kyllä on nyt mäyräkoiran itsetunto korkealla näiden kehujen jälkeen!

   Toipilas on muuten erittäin kiusaantunut joka-aamuisesta ja -iltaisesta suihkutuksesta, joka täytyy tehdä myös jokaisen kurakelisen lenkin jälkeen.

   Poista
 6. Ollin häntä ihan mutkalla. Ei vissiin kaikista mielekkäin asukokonaisuus =D Halit ja pusut Ollille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koomisen näköinen tuo häntä :D

   Olli on saanut tänään tosi paljon hellyyttä jokaiselta. Aamulla tuli mun viereen nukkumaan ja sitten jatkoi unia Lauran vieressä. Ei kyllä oikein kiva, kun paiskoo kauluria pitkin sääriä...

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!