sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Sunnuntai on lepopäivä

Olli on ottanut koko päivän rennosti. Aamusta alkaen nukkunut pihalla, enimmäkseen auringossa, mutta välillä käynyt varjon puolella. 

Eilen lenkkeiltiin vähän enemmän ja toipilasaikana kunto on ilmeisesti huonontunut jonkin verran. Illalla koirapuistossa oli Peppi-dreeveri ja pitihän Ollin päästä temmeltämään tyttökoiran kanssa. Olli jopa yritti kiivetä Pepin selkään, mutta eihän siitä mitään tullut. Kun ei ole koskaan harrastanut moista niin on taito hakusessa. Ja kuten Pepin isäntä sanoi, taitaa olla Ollilla jo vähän liian myöhäistä herätellä seksuaalisuuttaan. 

Peppi oli muuten muuttanut noin kahden vuoden ikäisenä Ouluun, koska edellinen omistaja ei voinut pitää koiraa ja ilman uutta kotia Peppi olisi joutunut piikille. Onneksi uusi koti löytyi ja Peppi on päässyt jänismetsällekin. 

Iltalenkillä tapasimme myös karkkari-Artun, joka leikattiin jo nuorena poikana. Artusta on tullut rauhallinen kaveri, joka ei turhista hötkyile. Toivottavasti Olllilla säilyy vielä poikamainen ote elämään. 

Vielä yksi onnellinen tarina. Viime viikolla lähdettiin kuopuksen kanssa autolla kylille ja eikös meidän tiellä autoa vastaan köpsötellyt karkkari. Pysäytin auton ja mietin, että mitäs nyt tehdään tai oikeastaan ensin ajattelin, että kyytiinhän tuo on otettava. Näin sitten kauempaa tulevan pyöräilevän miehen ja ajattelin hänen olevan koiran omistaja. Näin olikin. Nousin autosta ja houkuttelin koiran luokseni, ja sehän olikin naapuritiellä asusteleva Iita, joka oli ottanut ritolat kotiväen haravoidessa pihaa. Isäntä oli ajellut ympäriinsä ja etsinyt koiraa. Onneksi ei Iita jäänyt auton alle.

Huomenna onkin jälkitarkastuksen aika, mutta tänään nautitaan kesästä!

18 kommenttia:

 1. Ihania koiratarinoita :) Ja vielä tosia.
  Huomasin tässä taas yhden sivuseikan, joka "yhdistää" Arttua ja Ollia... nimittäin terassin laudoitus näytti todella tutulta :))))

  Mukavaa, että Ollikin voi köllötellä auringossa ilman kauluria, paraneminen on kiva juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma juttu, että sisällä koiran täytyy nukkua sohvalla/sängyssä, mutta ulkona kelpaa terassilauta tai asfaltti.

   Poista
 2. Kivoja koirajuttuja. Onneksi Iitakin pääsi kotiin ilman haavereita. Aurinko se taitaa paistaa nyt ympäri Suomea. mukavaa. Terveisin M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti on paistanut koko päivän. Varjolämpötila nousi +16 asteeseen, ettei tässä ihan helle hikoiluttanut.

   Poista
 3. Onnellisia koiratarinoita on aina kiva kuulla, kiitos niistä! Kyllä nyt Ollinkin kelpaa aurinkoa palvoa, kun ei ole kauluri enää kiusana. Maurin luonne ei kastraatiosta kyllä muuttunut miksikään, ainoa mikä muuttui oli se että ennen niin kovin krantulle mäyräkoiralle alkoi ruoka maistuimaan vähän turhankin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin eilen tapaamanne karkkari-Artun isäntä kertoi koiran lihoneen vuoden aikana kolme kiloa, mikä on paljon mäyräkoiralle. Sinnikkäällä laihdutuksella Arttu on saavuttanut taas hoikan muotonsa.

   Poista
 4. En kestä, nukkuva mäyräkoira, ruttuisine leuanalusineen on vain niin syötävän suloinen! :) Ihanaa, että välillä kuulee näitä iloisia, hyviä koiratarinoita joissa on onnellinen loppu :) Niitä ei koskaan voi olla liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään olemme saaneet nauttia koko päivän nukkuvan mäyräkoiran seurasta. Miten voi unta riittääkin vai onko univelka kasvanut suureksi? Joka tapauksessa antaa koiran nukkua, kun kerran nukuttaa.

   Poista
 5. Kylläpä Olli osaa ottaa ilon irti lämmöstä ja levosta!
  Onneksi kauluri on enää ikävä muisto vain ja elämä hymyilee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea pitää kokeilla, kauluriakin.

   Poista
 6. Kivoja tarinoita, tuli hyvä mieli. Olli otti vapaapäivän keppostelusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei aina tarvitse keppostella. Joskus riittää, kun vaan on.

   Poista
 7. Olli, kuten myös Ellikin, tietävät, että sunnuntai on lepopäivä ;)

  VastaaPoista
 8. Lokoiselta näyttävät oltavat :)

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!