torstai 3. toukokuuta 2012

Kontrolli

Mahatauti on mennyttä elämää! Käytiin eläinlääkärissä kontrollissa ja saatiin ohjeet vajaan kahden viikon päästä suoritettavaan leikkaukseen. Antibioottireseptikin on valmiina, koska lääkekuuri on aloitettava kolme päivää ennen leikkausta. Hyvästi napatyrä ja miehuus...

Eläinlääkärin odotushuoneessa tutustuimme 9-vuotiaaseen karkkarirouvaan. Rouva tuli hyvin toimeen ihmisten kanssa, mutta Olli sai haukut joka kerta, kun uskaltautui lähemmäksi.

Parina aamuna on satanut lunta / räntää, joten odottelemme niitä kauniita ja lämpimiä kevätaamuja edelleenkin. Tai sitten taidamme alkaa odotella kesää, se kun voisi olla paljon realistisempi vaihtoehto.

17 kommenttia:

 1. O-ou, otan osaa jo etukäteen miehuuden menetyksestä. Tyrällä ei niin väliä, se joutaakin mennä. Tsemppiä tulevaan ja onnittelut mahataudin onnistuneesta selätyksestä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehuuden menetys kuulemma ehkäisee muita miehisyyden aiheuttamia vaivoja, joita meille varttuneille herrasmiehille voi ilmaantua. Sivuvaikutuksena voi ilmaantua lihomista, mutta kyllä meidän mamma pitää huolen, että saavutetut linjat säilytetään. Omista linjoistaan ei pidä niin hyvää huolta kuin minun.

   Poista
 2. Voi Olli tuota ilmettä!<3 Onneksi mahatautisi on nyt selätetty.
  Voimia tuleviin koitoksiin. Ei Ollin miehuus minnekään katoa, täyttä rautaa koko koira kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 3. On pistänyt jo etukäteen pojalla ilmeen vakavaksi:) Hyvinhän siinä kuitenkin käy, eikä Ollin ihan ensimmäisenä tarvitse huolehtia lihomisestakaan.

  Meillä leikattaisiin Vilma myös, jos se ylimääräinen montasataa jostakin yhtäkkiä ilmaantuisi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska napatyrä on joka tapauksessa leikattava, samalla nukutuksella ja käynnillä menee sitten toinenkin alapään operaatio. En ole kyllä edes kysynyt hintaa - täytyy vaan vingauttaa korttia sen kummempia miettimättä. Jokainen harrastus maksaa ja olkoon Olli nyt se minun kallis harrastukseni.

   Vilmalle rapsutukset!

   Poista
 4. Napatyräpatin joutaa leikata pois. Hmm palleista.Ihan kahden vaiheilla. Mulla on vähän sellainen salainen toive, että saisin teetetyä Ossilla ja jollain ihanalla karkkarineidillä pennut. Tosin siinä on sellainen juttu, että en ole käyttänyt Oskari-motskaria näyttelyssä. Tarttisi se H saada vähintään. No eiköhän tuo irtoaisi. Sitten joskus olen miettinyt, että eunukin elämä olisi paljon helpompaa. Olen joskus tuumannut, että Ossi sai sen koko pentulauman (6 urosta, 1 narttu) testosteronit:). Pari kertaa olen kyllä uhannut pallien poisotolla ja koira rauhoittunut heti. Mitähän kaikkea ne ymmärtävätkään? No sano Ollille, ettei ne kulkuset ole koko elämä. Terveisiä Ouluun M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollista ei saa tehdä "isää" napatyrän vuoksi, joten senkin puolesta pallit joutaa pois. Mäyräkoiraliitto on ehdoton eli lisääntyvien koirien tulee olla moitteettomia, mutta ainahan niitä vahinkoja sattuu.

   Jokos Kirkkonummella nautitaan kevätkesästä? Meillä ei juuri kevätkään ole päässyt alkuun... tosin aamulenkillä huomasin, että pihlajat ovat lämpimillä paikoilla työntämässä lehtiä esiin. Sillai hintsusti, ihan vähän vaan. Ei pidä vielä innostua.

   Poista
  2. Meillä Aikku valkovuokot kukkivat. No johan niiden pitääkin vaikka onhan vielä viikko äitienpäivään:) Silloin niitä vuokkoja pitää olla paaaljon. On täällä kevät jo aika pitkällä vaikka nyt taidetaan ottaa takapakkia tänä viikonloppuna. M-L ja Ossi

   Poista
 5. Tuli mieleen yksi juttu Carosta, josta kerroin vähän aikaa sitten. Sitä yritettiin isäksi, narttu oli tosi ihana brindle kääpiö. Eihän siitä mitään tullut koska Caro oli steriili. Ei tarvinnut pallien poistoa, oli rauhallinen muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Ollista ei tule liian rauhallista, nytkin on muutamista tempauksista huolimatta melkoinen sohvaperuna :)

   Poista
 6. Hienoa, että Ollin masu on jo kunnossa. Voi Olliparkaa kun joka lähestymisyrityksestä sai vain pelkästään haukut. No vanhat rouvat saattavat olla joskus vähän äkeitä, joten älä välitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vähän nuoremmatkin neidit ovat äkäisiä ja koiraherra haluaisi vaan vähän haistella...

   Poista
 7. Tuota mää mietinkin, että huhhuh jos Ollista tulee vielä rauhallisempi =D Nytkään ei jaksa pallon perässä mennä, mutta toivottavasti painiminen kavereiden kanssa tai saarekkeen ympärijuoksu ei jäisi harrastuksista kuitenkaan pois =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä iltana Mauno on saanut sellaista kyytiä, että loputkin sisälmykset ovat ympäri takkiksen lattiaa. Toivotaan, että painiminen jatkuu leikkauksen jälkeenkin.

   Poista
 8. Onpa ilonen uutinen, että oot tervehtynyt. Oikein hiano juttu, joo. Se karkkarirouva ei ymmärtänny hyvän päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen karkkarirouvan emäntä ihmetteli mun kokoa, oon kuulemma isokokoinen. Vaan niin mää oonkin. Laihaksikin sanoi. Lisää sapuskaa, sanon minä!

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!