sunnuntai 28. elokuuta 2011

Kurkistus naapuriin

Olli katsoi ensin oikeaan,

 sitten vasempaan

ja koska ei ollut ketään näkyvissä, mäyräkoira käveli "aidan" toiselle puolelle naapuriin. Tämä tapahtui eilen kolme kertaa, pari kertaa Olli pääsi jo reilun viiden metrin päähän rajasta. Ylityksestä seuraa aina kotiinmenorangaistus. Oleskelu sisätiloissa hillitsee huomattavasti rajanylityshaluja. (Tänään puretun väliaidan tilalle tulee uusi aita.)

Kuvassa työnjohtaja ja maalarimestari. Työnjohtaja on saanut kerran sotketuksi korvansa ja kirsunsa valkoisella maalilla sekä tassunsa ruskealla maalilla. Onneksi maalit ovat vesiliukoisia. Eipä tosin maalarikaan näy pysyvän puhtaana.

11 kommenttia:

 1. Nopeaanhan varasto valmistui. Tuleeko siitä harmaa vai onko tuo pohjamaali?

  Eipä taida mäyristä paljoa häiritä (Ossia ainakaan) hetken sisälläolo. Se aika käytetään lepäämiseen = uusien kujeiden suunnitteluun:) Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Pitää vaan kirmata niin nopeasti, ettei isäntäväki ehdi edes huomata saati sitten pyydystää kiinni. Sitten kun joutuu kiinniotetuksi, pitää räpsytellä silmiä ja näyttää ylisöpöltä, ni mamma ei edes malta olla kiukkuinen!

  Mutta sen takia mua ei kyllä pidetäkään vapaana, Olli on aika onnekas, kun saa ulkoilla ihan noin vaan ilman hihnaa!

  VastaaPoista
 3. Kun on joka viikko yrittänyt kaivautua aidan ali, niin onhan se makeaa pystyä astumaan aidan läpi patsastelemaan suoraan naapurin terassille!

  Kivaa pientä pihaehostusta. Teillä on kaunis pallomainen kuusi pihalla!

  VastaaPoista
 4. Mäyrikset ovat hyviä maalausapureita, ainakin maalin väri tulee testattua ;) Viime kesäisissä mökin maalaus puuhissa yllättäen sitä maalia löytyi Pinjasta vähän sieltä täältä, vaikkei sen pitänyt edes päästä niin lähelle, että olisi itsensä voinut sotkea ;D

  VastaaPoista
 5. M-L ja Ossi, varastosta ja väliaidasta tulee lähinnä kermanvaalea tummanruskein nurkkalaudoin. Autotalli tulee olemaan joskus (ensi kesänä?) samaa sarjaa. Ja nopeastihan se tulee, kun on kirvesmies omasta takaa.

  Jaltsalandia, olen pitänyt Ollia kurittomana, mutta huomannut nyt väliaidan puuttuessa, että poikahan tottelee aika hyvin.

  Katriina, ja pitäähän koiran aina käydä naapurissa, kun se on varta vasten kiellettyä. Eihän se olisi edes mäyräkoira, joka ei kokeilisi rajojen ylitystä aina välillä.

  Pallokuusen olen kasvattanut ja leikannut muotoonsa ihan pienestä taimesta alkaen. Tämä kuusi saa ilmeisesti lähteä ensi kesänä uuden takapihaterassin tieltä, mutta toisaalla on jo kasvamassa uusi samanlainen.

  Sunan, pitkä kuono täytyy työntää aina joka paikkaan :)

  VastaaPoista
 6. Se on vissiin johonkin koiralakiin kirjotettu, että aidan takana kaikki on kiinnostavampaa. Eikä kyl tarvii olla aitaakaan.

  Hyvin oot kyl mestaroinnu tota maalausurkointia. Ei ne ilman meitä kyl pärjää.

  VastaaPoista
 7. Myrsky, mitä ihminen olisi ilman mäyräkoiraa. Ei osaisi mitään, ei tekisi mitään, ei iloitsisi mistään, ei ulkoilisi... ihmisen paras ystävä on mäyräkoira. Ja mitä ihminen tekee kiittääkseen? Rakentaa aitoja!

  VastaaPoista
 8. Olisko tuo nyt niin haitannut jos Olli olisi käynyt iltapäiväkahveelle... :) Ei kuitenkaan ollut kuin naapuriin menossa.

  VastaaPoista
 9. Sheriffit, vähän tämän jälkeen mies luuli, että koira on sisällä ja minä luulin, että mies katsoo koiran perään. Kohta naapuri tulee kertomaan, että Olli on menossa tuolla toisen naapurin pihalla... kohta mies tuli pihaan mäyräkoira kainalossa :) Olipas Olli nöyrä mies tämän jälkeen.

  VastaaPoista
 10. Hehe, miten niin tyypillinen tapa edetä asiassa; ensin kurkistellaan varovasti ja kartoitetaan mahdolliset todistajat ja silminnäkijät ja sitten hivuttaudutaan kohti rikospaikkaa! :D

  VastaaPoista
 11. Maria, mies vaan ihmetteli, miksei koira opi yhdellä kertaa. Aivan kuin olisi unohtanut, että meillä on mäyräkoira, ei mikään palveluskoira.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!