maanantai 8. elokuuta 2011

Rikkaruohot kuriin täystuho-Ollilla

Meiltä saa tilata tehokasta ja nopeaa palvelua, mikäli haluaa päästä rikkaruohoista ja ehkä vähän arvokkaammistakin kasveista eroon. Täystuho Olli - joka paikan yrittäjä. 
Tällä kertaa Olli yritti kaivautua naapurin puolelle siitä ainoasta kohdasta, jossa on periksi antavaa verkkoa aidan alareunassa. Siinä sai rikkaruohot ja emännän istuttamat kukatkin kyytiä. 

 "Ai määkö tuon oon tehnyt?"

"No en ainakaan tahallani."

12 kommenttia:

 1. Siellä on häntä heilunut multa lentänyt;)

  VastaaPoista
 2. Heti tänne yksi Olli! Nurmikonleikkuuvuoroni lähestyy...

  VastaaPoista
 3. No siinä sai kukkapenkki kyytiä. Voi Ollia.Eikä vieläkään päässyt naapurin puolelle vaikka hirmuisesti oliyritystä.Toivottavasti olivat "vain" yksivuotisia kasveja...
  Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 4. Katriina, mitä vanhempi koira, sitä enemmän kepposia.

  Mai, laitan postiautolla tulemaan.

  M-L ja Ossi, rikkaruohojen ohella vähän monivuotista. Mäyräkoiran kanssa ei kannata olla niin tarkkana tuon pihan hoidossa. Aina sieltä keväällä jotain nousee.

  VastaaPoista
 5. Ehdotan osakeyhtiötä jossa Ollilla olisi vastuussa pohjoinen Suomi ja meidän karvanakeilla eteläinen Suomi. Sopiiko? :D

  T: Anne, Veera ja Eero

  VastaaPoista
 6. Anne, Veera ja Eero, näin tehdään!

  VastaaPoista
 7. Noh, ei kai sitä kukaan tahallaan ;) Ai, sä et voinu sanoo, että se naapurin Musti? Jäikkö rysän päältä kiinni...

  Meil olis aidan vieressä nokkosta ja ohdaketta. Olisko liikaa vastusta?

  VastaaPoista
 8. Myrsky, tuli kyllä mieleen sanoa, että se oli naapuripihan siili, joka yritti meille. Emäntä sai rysän päältä kiinni, mulla oli naamakin ihan mullassa, jouduin pesulle. Sekin vielä kaiken nöyryytyksen lisäksi.

  Nokkoset ja ohdakkeet eivät ole este, pieni hidaste vaan. Niissä on lyhyet juuret, eikun lähdet vaan kaivamaan.

  VastaaPoista
 9. p&p, Olli kiittää ja kumartaa.

  VastaaPoista
 10. :D :D Se on aina yhtä ilahduttavaa kuulla, ettei muillakaan tuota yrityksen puutetta ole!!:D Meillä ei pihassa kasvakaan kuin nurtsia, sattuneesta syystä, ja nyt kun syksy tulee, pitää taas olla tarkkana ettei tuo jokapaikanhöylä mene ja syö TAAS noita marjoja noista pensaista (koristearonia) ja varsinkaan silloin kun ne ovat jo talven tullessa käyneitä. Mäyräkoiran päiväkännit eivät ole just se ihan paras idea.

  VastaaPoista
 11. Maria, olisi siinä naapureilla ihmetteleminen, kun Alfie hoipertelisi marja-aronia-hiprakassa pihamaalla. Onneksi eivät ole myrkyllisiä. Olli ei onneksi älyä marjojen päälle.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!