torstai 18. elokuuta 2011

Mielenosoitus

Torstai-ilta. Ensin lähti kuopus kaupunkiin, sitten emäntä lähti omiin menoihinsa. Olli jäi kuorsaavan miehen kanssa köllimään työhuoneen sängylle. Ja siinä samassa, kun auto oli kaasuttanut pihasta, Olli oli tökkinyt miehen hereille. Iltalenkille mars mars! 
Lenkin jälkeen Olli oli päässyt vielä hetkeksi takapihalle miehen kanssa varastoa rakentamaan. Takapiha on nyt avoin naapuriin rakennustyömaan johdosta, joten mies oli tuonut Ollin sisälle. Ja siitä se sitten alkoi...

Mies oli kurkannut makuuhuoneen ikkunasta sisälle; Olli oli myllännyt sängyn ja nukkunut onnellisena pussilakanan päällä tyynyn vieressä. Oli ilmeisesti huomannut, että ihmiset ottavat päiväpeiton pois ennen kuin menevät nukkumaan. 

Huom. kuvasta on poistettu katuva ja nöyrä mäyräkoira.

9 kommenttia:

 1. Crazy Kid otti ilon irti, kun kerrankin sai:)

  Vilmakin tykkää kaivautua peittojen alle osittain.
  Kiva peite muuten!

  VastaaPoista
 2. Katriina, Ollin mielestä kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran. Ainakin kaikkea kivaa.
  Mäyräkoirilla taitaa olla kaivautumisen tarve, luolakoira kotiolosuhteissa. Ja peite on tosi kiva, väristä huolimatta sopii hyvin koiraperheeseen (jossa koira saa olla sängyssä) - peite on nimittäin helppo pestä koneessa.

  VastaaPoista
 3. Olli varmaan tykkäs,että siitä saitte kun jätitte mut yksin. Kivannäköinen päiväpeitto. Meillä Ossi pääsee vain vierashuoneen sänkyyn.Oikeastaan se on Ossin sänky.Siinäkin on sellainen koneessa pestävä päiväpeitto. Meidän sänkyä en itse peitäkään päiväpeitolla. Aivan liian laiska siihen hommaan:) Tunnustan syntini.
  Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 4. Jaahas, mä ilmeisesti jään paitsi paljosta hauskuudesta, kun en 1) itse pääse ja 2) minua ei päästetä, sänkyyn. Myllätty peti näytti houkuttelevalta...

  VastaaPoista
 5. M-L ja Ossi, päiväpeiton ostin sata vuotta sitten CM:stä (olisko ollut jopa markka-aika silloin) ja oli monta vuotta kaapissa. Löysin peiton tänä vuonna uudelleen ja onkin erittäin kätevä koiraperheessä. !00 % puuvillaa, ei tartu karvat ja helppo pestä tahrat.

  Olli keksii mielellään jotain kepposta loukkaantuessaan. Kun ei voi puhua, täytyy teoilla osoitaa tunteensa.

  Myrsky, sänky on yksi parhaimmista ihmisen kotona olevista huonekaluista. Aika järkyttävää, jos sänky jää sulta kokonaan kokematta. Se pehmeys... ahhh.

  VastaaPoista
 6. Voi Ollia :) Meilläkin oli sääntö, että ei koiria edes makuuhuoneeseen. Noh tänäkin aamuna heräsin Riiviö mun jaloissa kellimässä :P

  VastaaPoista
 7. Elisabeth, meillä on työ- ja koulupäivinä makuuhuoneen ovet kiinni, mutta muuten Ollilla on vapaa kulku kaikkialla. Meidän sänkyyn ei yleensä mene ilman lupaa, mutta viime aikoina on köllötellyt siellä kuopuksen kanssa niin usein, että ilmeisesti Olli on katsonut oikeuksiensa lisääntyneen.

  VastaaPoista
 8. Olli, minä saan välillä nukkua iltaunia ihan päiväpeittomassa sängyssä, ihmisteni katsellessa telkkaa. Nyt on ollut tosi ihanaa kun viimeisimmän petivaatevaihdoksen jälkeen tuli satiiniset vermeet punkkaan ja aivan mielettömältä tuntuu satiininen tyynynpäällinen poskea vasten.

  Naisihminen ihmetteli ääneen tätä minun tarvettani tällätä pääni pielukselle, että miten muka voin havaita että puuvillan sijaan siinä on satiinia?? Minullahan on naama täynnä turkkia, enkä voi mitenkään havaita materiaalieroja.

  Voin kyllä. Mäyräkoira tietää.

  - Alfie -

  VastaaPoista
 9. Alfie, sinun elämäsi tuntuu olevan täynnä luksusta. Palvelusväkesi tuntuu tietävän, mitä koira haluaa. Haluaisinpa kokeilla silkkilakanoissa nukkumista, se vasta olisi ihanaa!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!