sunnuntai 21. elokuuta 2011

Työnjohtaja

Rakennustarkastaja ja työnjohtaja saapuu varaston rakennustyömaalle tarkastamaan tilanteen. Työ otetaan vastaan sen vaatimalla vakavuudella.

Aika sekaista, lautoja sikin sokin. Lattia kylmä ja kova, ei sovellu mäyräkoiralle ilman pehmusteita.

Loft-tyyppinen pohjaratkaisu tuo avaruutta. Entäs takareuna? Jätetty mielenkiintoisesti avoimeksi, kulku naapuritontille esteetön. Erittäin mieluinen ratkaisu mäyräkoiralle. Onpas ihminen ajatellut kerrankin mäyräkoiran aivoilla. (Mäyräkoira tulee vielä yllättymään. Toim.huom.)

"Mitäs naapurissa näkyy?"


"Kivat kasvit naapurin tädillä."

Tonttien välisestä aidasta on purettu parin metrin pituinen pätkä pois. Tässäkin ollaan menty mäyräkoiran ehdoilla. Kulku naapuriin on kielletty, mutta takajalat ovat kuitenkin omalla pihalla. Sehän riittää.

Tarkastus suoritettu ja kirvesmies antaa kiitokset työnjohtajalle. 
Jokainen on mestari omalla tavallaan.

8 kommenttia:

 1. Kuule Olli, mäkin oon sitä mieltä, että siellä naapurissa sattuu ja tapahtuu eri vänkiä juttuja. Ja sinne ei saa mennä. Ihan epistä. Mut hyvin suoritit tarkastuksen, jämptisti. Se runkovenytys oli hyvän näkönen, meinaan ku ne takakäpälät oli kuiteskin niiku omalla tontilla :D

  VastaaPoista
 2. Tarkastukseen on paneudeuttu homman vaativalla vakavuudella. Mäyräkoira venyy halutessaan lähes uskomattomiin mittoihin, kuitenkin laillisesti omalla puolella pysyen.

  VastaaPoista
 3. Myrsky, naapurissa on siilien kulkureitti ja komposti, joka houkuttelee maukkaita välipaloja lähistölle. Meidän piha on steriili muurahaisia lukuunottamatta. Joskus pitkästä rungosta on hyötyä.

  Katriina, mäyräkoira on ollut ihmeissään, kun takaseinä laudoitettiin umpeen. Käy 10 minuutin välein tarkastamassa, josko sinne olisi ilmaantunut joku kulkuaukko.

  VastaaPoista
 4. Voi Ollia kun hieno, uusi reitti naapuriin hävisi sen "siliän tien":)

  Ihana varmaan saada lisää varastotilaa. Sitä ei ole koskaan liikaa. Terveisiä teille M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 5. Heh, loistava tarkastusraportti!

  VastaaPoista
 6. M-L ja Ossi, mitä enemmän varastotilaa, sitä enemmän tavaraa, valitettavasti.

  Lumo, kiitos :)

  VastaaPoista
 7. hei,
  aivan mahtavat kuvat. Suuri arvokkuus ja tyyneys paistavat läpi - ei puhettakaan karkumatkoista. Miten kasvatus voi olla noin onnistunut yhdistettynä hyvään sukuun? Ehdottomasti mäykkypalstan eliittiä josta kiitos Ollille mutta myös palvelusväelle jonka kameran kuvakulmat ja myös tekstitys ovat korkeaa tasoa. Tästä blogista tulee aina hyvälle tuulelle vaikkei koiraa itse omistakaan;)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, nöyrin kiitos palvelusväeltä ja Ollilta iloinen haukahdus!

  Kasvatuksen onnistumisesta kotiväellä on joskus omat epäilyksensä ja valitettavasti kotipihan rajat eivät sitten eilen illalla riittäneet vaan naapurin puolelta piti käydä pyydystämässä siili... siitä myöhemmin.

  Aloin pitää blogia, kun Ollin emäntä muutti ensimmäisen kerran Australiaan niin että emäntä pysyy kärryillä Ollin elämän vauhdikkaista käänteistä. Olli jäi meille pysyvästi, niin jäi blogikin.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!