perjantai 11. helmikuuta 2011

High five


High five Ollilta kaikille mäyräkoirabloggaajille!

On taas viikonloppu - aika rentoutua, ulkoilla ja nauttia sohvaelämästäkin. 
Olli sai viikonlopun kunniaksi 30-senttisen puruluun, josta taitaa riittää iloa koko ensi viikoksi. 
Ulkoilua ei ilmeisesti juuri harrasteta, mikäli sääennuste pitää paikkaansa: tänne on luvassa lauantaiaamuksi -25 C. Päiväksi lauhtuu muutaman asteen.

6 kommenttia:

 1. Hai Ollille! Luun kimpussa menee varmaan koko viikonloppu.

  VastaaPoista
 2. Ollille iso läpsäisy takaisin Alfielta ;) Mukavaa viikonloppua, toivomme että pakkanen tajuaa lauhtua...

  VastaaPoista
 3. Tassutervehdys takaisin. Kylmää, kylmää. Liian kylmää vaikka meillä täällä etelässä ei ihan noin huimia asteita olekaan. Päivällä ollut siinä kympin pintaan. Nyt lähemmäs viisitoista. Ja ensi viikoksi luvattu kylymää. Hui. Voi olla että meilläkin vietetään aika pääasiallisesti sohvalla. Terveiset Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 4. Tassuntöpsäytykset sinne Ollillekin! Funillakin menee tänään todennäköisesti sisäleikkien puolelle (tosin emännän kanssa töissä aamupäivä..) kun mittarissa -24 aamusella. Kovasti piti näyttää siltä ettei edes autolle voi kävellä kun töppöset oli jo niin jäässä.

  VastaaPoista
 5. Läpsy takaisin! Talvi voisi pikku hiljaa jo loppua. Edes pilkahtava aurinko ei lämmitä tarpeeksi, noh ehkä se auttaa heräämään tässä masentavasta talvesta. Ulkoilu on tahtojen taistelua, kukaan ei tahtoisi kävellä kolmea kilometriä enempää. Valitettavasti välillä on pakko nykiä kolmea mäykkyä eteenpäin.

  VastaaPoista
 6. Kaikille yhteisesti: talvi senkun jatkuu ja jatkuu, pakkasta aamuisin vähän alle -30 C ja päivisin -20 C. Miltähän tuntuisi käydä parin tunnin lenkillä, kyselevät Olli ja sen emäntä.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!