keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kukapa meistä ei korvapuusteista tykkäisi?

Tapahtui tiistaiaamuna: 


Mies kävi Ollin kanssa pienen aamulenkin, toi koiran sisälle ja lähti itse lumitöihin. Takaisin tullessaan ihmetteli Ollin luimuilua omassa korissaan. Lähti katsomaan, mistä on kysymys. Olli ryntäsi koristaan olohuoneeseen puolustamaan saalistaan - mäyräkoira oli varastanut miehen eväsrepusta korvapuustipussin. Miehen karjumaan "Irti" -komentoon olikin sitten hyvä herätä.

9 kommenttia:

 1. Mahtava saalis, ja vietiin sitten vielä pois!

  Toisipa joku nenäni eteen nyt tuollaisen rapeapintaisen korvapuustin ja kupin kahvia...

  VastaaPoista
 2. Katriina: Korvapuusti on pullien kunkku! Senhän tietää mäyräkoirakin...

  VastaaPoista
 3. Hehe, omankädenoikeus on se mäyräkoiran loogisen ajattelukyvyn mukaan ainut oikeus ;) Ruokavarkaudet ovat raivostuttavia juttuja, mutta se koiran luimuilu syyllisenä irrottaa aina naurut, kunhan muistaa nauraa sisäänpäin ettei koira hoksaa :)

  ps. Rupes tekemään pullaa mieli kun olit pistänyt tuon houkutuskuvan näkyville, namskis =)

  VastaaPoista
 4. Suvi: Pitkään poika on ollutkin "kunnolla".

  Maria: Ja se joka väittää, ettei koira osaa tuntea syyllisyyttä, puhuu puppua. Ollista näkee heti kauas, että jotain on tullut tehdyksi. Jotain luvatonta siis.

  VastaaPoista
 5. Olli: olen samaa mieltä tuosta syyllisyydestä! Olen ollut aina sitä mieltä, että koira tietää tehneensä tuhmuuksia ja se näkyy myös sen ilmeistä ja ihmetellyt niitä ihmisiä jotka väittävät ettei näin ole. Tervetuloa vaan meille katsomaan miltä näyttää syyllinen mäyräkoira ;) Siitä luimuilusta ei kerta kaikkiaan voi erehtyä.

  VastaaPoista
 6. Raisa ja Funi: miehelläkin nauratti parin minuutin jälkeen :)

  VastaaPoista
 7. Pullan haistaa vaikka repun taskusta ;) koettu on täälläkin. Nappupussukka katosi parempiin suihin ja vetskarikin aukesi kuin itsestään.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!